Την ευκαιρία να «τσεκάρει» εκ νέου τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού θα έχει τις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, ο οποίος παρακολουθεί παίκτες για λογαριασμό των Πειραιωτών στην Αργεντινή. Προτεραιότητα για τον σκάουτερ των «ερυθρόλευκων» αποτελεί η εύρεση του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα και θα αναλάβει το οργανωτικό παιχνίδι της ομάδας.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Μπαρμπαλιάς φέρεται να είδε το παιχνίδι της Βελέζ Σάρσφιλντ με την Κίτο για το Κόπα Λιμπερταδόρες (1-0). Σε αυτό τον αγώνα δεν έπαιξε ο Εκτορ Καντέρος, όμως αγωνίστηκε ο Αουγκούστο Φερνάντες. Επίσης, αρκετά καλός ήταν ο Χουάν Μαρτίνες που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ βίντεο με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Αύριο τα ξημερώματα υπάρχει το Ράσινγκ Κλουμπ-Ουνιόν Σάντα Φε, όπου στην πρώτη παίζει ο Τζιοβάνι Μορένο και πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Ακόμη, υπάρχει το παιχνίδι Ροζάριο Σεντράλ-Μπόκα Τζούνιορς. Στη δεύτερη αγωνίζεται ο Κρίστιαν Τσάβες, ο οποίος αποτελεί την εναλλακτική επιλογή του Ρικέλμε. Τέλος υπάρχουν οι αναμετρήσεις: Αλντοζίβι-Ιντεπεντιέντε και αύριο το βράδυ Αρχεντίνος Τζούνιορς-Εστουδιάντες και Τσακαρίτα-Χιμνάσια.

Στην Ιντεπεντιέντε (χρωστάει 1,5 εκατ. από τη μεταγραφή του Νούνιες) βρίσκεται ο Πατρίσιο Ροντρίγκεζ, ενώ στην Εστουδιάντες αγωνίζεται ο στόχος του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο για το δεξί άκρο, Εντσο Πέρες. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Μπαρμπαλιάς θα έχει ένα γεμάτο τριήμερο, όπου του δίνεται η δυνατότητα να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν κίνηση οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Γιώργος Κοκολάκης ενδέχεται να ταξιδέψουν για τη Σερβία και τη Γερμανία και να παρακολουθήσουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Στο Αμβούργο υπάρχει ο Πέτριτς που μένει ελεύθερος και από τη λίστα των ταλαντούχων Ελλήνων ο Πέτσος. Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι στους Πειραιώτες έχει προταθεί ο Στεφάνοβιτς (χαφ της Βοϊβοντίνα).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να δώσει «ανάσες» στον Ορμπάιθ και τον Μανιάτη, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Την ίδια ώρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ ο Μέγιερι θα υπερασπιστεί ξανά την «ερυθρόλευκη» εστία. Δύσκολα, επίσης, θα παίξει βασικός ο Τζεμπούρ, ο οποίος δεν δείχνει σε καλή κατάσταση.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube