Stoiximan Super League

Εγκαίνια από τρεις «ερυθρόλευκους»

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Adidas, στο Ψυχικό, ήταν οι Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Φετφατζίδης και Ρόι Κάρολ, το απόγευμα της Παρασκευής (23/3). Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού εμφανώς ευδιάθετοι δοκίμασαν τα νέα προϊόντα της γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους, που βρέθηκαν στο κατάστημα.

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Adidas, στο Ψυχικό, ήταν οι Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Φετφατζίδης και Ρόι Κάρολ, το απόγευμα της Παρασκευής (23/3).

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού εμφανώς ευδιάθετοι δοκίμασαν τα νέα προϊόντα της γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους, που βρέθηκαν στο κατάστημα.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τις 18:30, με τον Ρόι Κάρολ να αποδεικνύεται… Άγγλος στο ραντεβού του, φτάνοντας κατά τις 18:35. Οι δύο συμπαίκτες του, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Φετφατζίδης καθυστέρησαν λίγο παραπάνω, καθώς έκαναν την εμφάνισή τους περίπου 20 λεπτά αργότερα.

Οι τρεις παίκτες των «ερυθρολεύκων» δοκίμασαν τα νέα προϊόντα της Adidas και στη συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα σε όσους είχαν επισκεφτεί -εκείνη την ώρα- το κατάστημα στο Ψυχικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x