Σε εκδήλωση της «Nike» βρέθηκαν Κώστας Κατσουράνης και Στέφανος Καπίνο. Οι δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» τόνισαν πως μπορεί η ψυχολογία στην Παιανία να μην είναι στα πάνω της, αλλά στόχος είναι η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε αναφορικά με το ντέρμπι: «Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά τις δύο ήττες στα τελευταία παιχνίδια, αλλά πάμε να κερδίσουμε το ντέρμπι για να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση του τίτλου».

Από την πλευρά του ο Στέφανος Καπίνο, τόνισε: «Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα».

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, ενώ είχαν κόντρα στο Pro με τον νεαρό τερματοφύλακα με την Άρσεναλ να επικρατεί 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κατσουράνη.

Σε ερώτηση για το αν ο μέσος του Παναθηναϊκού βλέπει η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία μέσα στο 2012 να έρχεται μέσω της Εθνικής ή των «πρασίνων», τόνισε: «Δεν μπορώ να το προβλέψω αλλά θα είναι καλοδεχούμενη από όπου κι αν έρθει».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου, αλλά και οι αθλητές του στίβου Δημήτρης Χονδροκούκης και Λούης Τσάτουμας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube