Stoiximan Super League

Σε θέση φορ ο Λάζαρος

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στη σημερινή και αυριανή προπόνηση του «τριφυλλιού» θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δείχνει πως θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας και σκέφτεται να βάλει σε θέση φορ τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Το δάνειο του Αδαμάντιου Πολέμη θα είναι το κύριο θέμα στο σημερινό Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στη σημερινή και αυριανή προπόνηση του «τριφυλλιού» θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δείχνει πως θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας και σκέφτεται να βάλει σε θέση φορ τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να προχωρήσει σε εκπλήξεις, αφού δοκιμάζει διάφορα πράγματα στις τελευταίες προπονήσεις. Ωστόσο, στο χθεσινό πρόγραμμα ο 66χρονος προπονητής χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρεις επτάδες:

Στη μία ομάδα είχε αμυντικά χαφ τους Βιτόλο, Σιμάο και κοντά τους, αλλά λίγο πιο μπροστά τον Κατσουράνη. Στην επίθεση ήταν ο Ζέκα δεξιά, ο Κουίνσι αριστερά και φορ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Σε κάποια φάση της προπόνησης ο Φερέιρα έβαλε τον Κλέιτον στη θέση του Κατσουράνη.

Όσον αφορά την άμυνα, ίσως παίξει η ίδια τετράδα που χρησιμοποιήθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ. Στη μία επτάδα έπαιξαν οι Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Καντέ και στην άλλη επτάδα στην άμυνα ήταν οι Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι.

Ο Φερέιρα μπορεί να πάρει στην αποστολή τον Μπουμσόνγκ, όμως θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να του δώσει φανέλα βασικού. Από την πλευρά του, ο Σαριέγκι διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, όμως έχασε κάποιες προπονήσεις μετά την ίωση που είχε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Κάγκελα στο ΟΑΚΑ

Τα μέτρα ασφαλείας για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήγε να ελέγξει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ θέλουν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι και να μην υπάρξει παρατράγουδα. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ήδη κάγκελα σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου: δύο σειρές από κάγκελα. Η μία εκεί που τελειώνει η τάφρος και η δεύτερη από την τάφρο μέχρι το γήπεδο.

Διοικητικό Συμβούλιο στις 14:00

Το δάνειο ύψους 750.000 ευρώ του Αδαμάντιου Πολέμη, ώστε να γίνει η εκταμίευσή του τη Δευτέρα και να δοθούν τα χρήματα στους παίκτες, θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης στο σημερινό (14:00) Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Από την πλευρά του, ο Βγενόπουλος - μέσω της Μαίρης Λομβάρδου, θα ζητήσει ενημέρωση για όλα τα οικονομικά θέματα στη διάρκεια της κουβέντας για τη λύση της συνεργασίας με τον οικονομικό διευθυντή Παπαδοσπυριδάκη.

Η εκπρόσωπος του «Βγενό» θα ζητήσει να ενημερωθεί το Δ.Σ. και για τη δέσμευση των χορηγικών συμφωνιών της ΠΑΕ, με αφορμή την αποπληρωμή του δανείου από την Πειραιώς. Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. θα μιλήσουν για τα πρακτικά των συνεδριάσεων, αφού μέσα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν εγκριθεί, όπως η τοποθέτηση προέδρου στο Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ Λουμίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x