Με μοναδικούς απόντες του Σωκράτη Φυτανίδη και Στέλιο Σφακιανάκη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει ακόμα τον Καραμάνο και τον Ιτάνζ που είναι τραυματίες.

Ο Καραμάνος, έκανε ιατρικό τεστ, το οποίο ήταν εξαιρετικό και την Παρασκευή, μπαίνει με την ομάδα. Από την άλλη πλευρά ο Ιτάνζ συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα και την Κυριακή θα προπονηθεί κανονικά.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου.

Νωρίτερα αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Στέλιο Σφακιανάκη, Σωκράτη Φυτανίδη και Βαγγέλη Οικονόμου βρέθηκε λοιπόν στο 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου και γνώρισε θερμή υποδοχή από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που εκδήλωσαν την αγάπη τους για τον Ατρόμητο.

Οι παίκτες μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα, μοίρασαν αφίσες και υπέγραψαν αυτόγραφα, αποχωρώντας από το 7ο Γυμνάσιο με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube