Τόσο καιρό ήταν σαν το «θηρίο στο κλουβί». Έβλεπε τους συμπαίκτες του να προπονούνται κανονικά και… πάθαινε κάτι. Ο λόγος για τον Τάσο Καραμάνο του Ατρόμητου, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και από την Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά και πάλι.

Ο νεαρός μέσος έκανε εγχείριση στο γόνατο, ακολούθησε υπομονετικά πρόγραμμα αποθεραπείας και πλέον τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Στο παιχνίδι με την Δόξα δεν θα είναι στην αποστολή, όμως από την επόμενη εβδομάδα θα είναι, κανονικά, στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Παράλληλα ο Ιτάνζ ανέβασε στροφές για ακόμα μια μέρα και από την Κυριακή θα είναι και αυτός έτοιμος. Στο παιχνίδι με την Δόξα θα μείνουν εκτός και οι Σφακιανάκης και Φυτανίδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Αύριο, αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τους Στέλιο Σφακιανάκη, Σωκράτη Φυτανίδη και Βαγγέλη Οικονόμου θα επισκεφθεί το 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει μαθητικά εισιτήρια του αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (17.00 – 20.00) από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων. Οι τιμές είναι 10 (Θύρα 7), 15(Θύρες 2 και 4) και 40 ευρώ (Θύρα 3).

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube