Μόνο η έδρα δεν φτάνει σε μια ομάδα για να μπει στην πεντάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders». Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως το όνειρο της πεντάδας θα έρθει μόνο αν ο Ατρόμητος παίξει καλό ποδόσφαιρο και πάρει αποτελέσματα και εκτός έδρας.

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, τόνισε: «Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, καλή ομάδα η Κέρκυρα, προσπαθεί να παίξει, κακός ο αγωνιστικός χώρος. Εμείς θέλαμε γκολ το βάλαμε δεχτήκαμε αμέσως, αλλά μας ξύπνησε. Δεν παίξαμε καλά αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο είναι για τον Ατρόμητο να πάρει αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο, σχολίασε: «Είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι στον πρώτο γύρο. Στο δεύτερο δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, κάναμε ήττα από τον Αστέρα, χ με Παναιτωλικό και πλέον κοιτάμε τρεις βαθμούς. Από την αρχή ξέραμε πως είναι δύσκολος ο στόχος, παρουσιάστηκαν καλύτερες οι ομάδες, ήθελαν να παραμείνουν στην κατηγορία».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Από κάθε ένα παιχνίδι θα παίρνεις ότι μπορείς. Πιστεύω πως Ξάνθη και Άρης είναι οι βασικοί αντίπαλοι, έχουν καλύτερη ομάδα από τον Αστέρα αλλά θα φανούν όλα στο γήπεδο. Περίμενα να είναι έτσι, ήθελα να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, έτσι γίνεται καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό και οι ομάδες μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Για να μπεις στην πεντάδα δεν φτάνει μόνο η έδρα. Είναι σημαντική αλλά πρέπει και εκτός έδρας να πάρει θετικά αποτελέσματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube