Ο Ατρόμητος έχει σαν στόχο την διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, ειδικότερα μετά την συμμετοχή του στο περσινό τελικό του θεσμού. Οι Περιστεριώτες, μετά την επική πρόκριση επί του Άρη καλούνται να αντιμετωπίσουν άλλη μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή την φορά στην έδρα της, τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του ανηφορίζουν στην συμπρωτεύουσα με σκοπό να πάρουν την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος ηττήθηκε, σχετικά εύκολα, όμως είχε και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Αυτή την φορά ταξιδεύει έτοιμος, χωρίς προβλήματα απουσιών και έτοιμος να δείξει πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μακριά από τον Περιστέρι. Μετά την προπόνηση της Δευτέρας ανακοινώθηκε και η αποστολή, η οποία την Τρίτη θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Την αποτελούν 19 παίκτες και είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκος, Φυτανίδης, Μπάλλας.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube