Στα ατομικά λάθη της ομάδα του Ατρομήτου από τα οποία προήλθε το γκολ του Παναθηναϊκού που διαμόρφωσε και το τελικό 1-0, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε αρχικά κάνοντας ανάλυση του αγώνα: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Όπως το είχαμε σχεδιάσει. Όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ, θα έπαιρνε το παιχνίδι. Το πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε ένα σημείο που εμείς παίζαμε άμυνα. Τα λάθη που κάναμε στις πάσες, οδήγησαν στο να δεχθούμε το γκολ».

Ο Δώνης επίσης, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Θα ήθελα σταθώ στην αντιμετώπιση που έχουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα έναν προπονητή να διαμαρτύρεται για μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης που έχει η ομάδα του Ατρόμητου. Θα ήθελα να του πω, επειδή δεν ήταν πέρυσι στην Ελλάδα, ότι αυτό συνέβαινε πέρυσι με τον Ατρόμητο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πιο επιθετικός. Στο δεύτερο όμως δεν απείλησε… Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κλασσική ευκαιρία. Είχε κατοχή γιατί εμείς δεν παίξαμε καλά μεσοεπιθετικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube