Ανεπηρέαστος απ’ τις… σειρήνες των αποχωρήσεων που έχουν σημάνει στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ανέστης Αργυρίου.

Ο μπακ της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν την ομάδα, αλλά έδειξε διατεθειμένος να μην παραιτηθεί απ’ το όνειρο του -όπως είπε- να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Μας δυσκόλεψε λίγο η βροχή, αλλά και οι δύο ομάδες νομίζω έπαιξαν καλά», δήλωσε αρχικά για το ματς με τον Εργοτέλη (1-1) ο Αργυρίου και συνέχισε:

«Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ με τον Λυμπερόπουλο. Αλλά έτσι είναι η μπάλα. Πριν δεχθούμε το γκολ, χάσαμε μία καλή ευκαιρία. Είναι αυτό που λέμε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Αν κάναμε το 0-2 εκεί, θα κλειδώναμε το ματς. Συνεχίζουμε, προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε δύο ημέρες και να πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτώμενος, λοιπόν, έπειτα για την κατάσταση στην ΑΕΚ, απάντησε: «Προβλήματα υπάρχουν. Αλλά όπως λένε "o χαρταετός ανεβαίνει στον αέρα". Προσπαθούμε να τα ξεχάσουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις μας. Το όνειρό μου ήταν να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Προσωπικά προσπαθώ στις προπονήσεις καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.