Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει για τον Ατρόμητο και ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες προετοιμάζονται χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο Έλληνας τεχνικός είδε για ακόμα μια μέρα άπαντες να είναι στην διάθεσή του.

Αυτό δίνει την δυνατότητα στον Δώνη να ετοιμάζει τα πλάνα του για το ΟΑΚΑ και να είναι έτοιμος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να φύγει με ότι καλύτερο από το παιχνίδι. Εξάλλου το συγκεκριμένο ματς αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες αφού ο Ατρόμητος θα ήθελε να κάνει… την έκπληξη και μακριά από το Περιστέρι.

Παράλληλα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για τη νέα σεζόν. Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός. Τυχεροί ήταν ο Παναγιώτης Μπάλλας και ο γυμναστής της ομάδας.

Ο Γιώργος Σπανός τόνισε: «Για μας ήταν ορόσημο η περσινή σεζόν και η συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν μας άφησαν βέβαια να το χαρούμε. Στο γήπεδο δεν έχουμε 10.000 κόσμο αν και δεν το θέλαμε, αλλά έχουμε πει ότι πρέπει να δίνουμε το 150% των δυνατοτήτων μας γι' αυτούς που έρχονται».

Ο Γιώργος Δώνης είπε: «Είμαστε σε μία ομάδα που υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση. Μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα αν εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονομου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube