Έντονη φημολογία που θέλει τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο. Η ομάδα-έκπληξη του φετινού Champions League αντιμετωπίζει επιθετική δυστοκία στο πρωτάθλημα και φέρεται να αναζητεί κάποια αξιόλογη λύση για τη γραμμή κρούσης της.

Μάλιστα, ο σύλλογος από την Λευκωσία εμφανίζεται διατεθειμένος να δώσει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι Κύπριοι έχουν πάρει αρκετά χρήματα από τη δεύτερη συμμετοχή τους μέσα σε τρία χρόνια στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δαπανώντας ταυτόχρονα ελάχιστα χρήματα για μεταγραφές ή άλλα ζητήματα.

Όλα δείχνουν ότι ο Σανέλ Γιάχιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καραμπουκσπόρ, η οποία δίνει περισσότερα από 300.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, ο Αΐλτον, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να φτάσει μία σπουδαία πρόταση από το εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, ο Μήτρογλου δεν έχει εκφράσει τις σκέψεις του σε αυτό το ενδεχόμενο και όλα είναι πιθανά. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος φορ έχει παίξει σε 16 ματς (1365 λεπτά συμμετοχής) σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας οχτώ γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube