Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου, για τον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Άρη (15/1, 15:00).

Χωρίς απουσίες και με την καλή ψυχολογία, ύστερα από την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η ομάδα του Περιστερίου θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στους «κίτρινους».

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Ζουέλα, ο οποίος έχει πάει στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Αγκόλα.

Οι 21 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλας, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μακρής, Επστάιν, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Καραμάνος, Μήτρογλου.

* Tο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι αύριο (Κυριακή) θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι τις 12:30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη. Από τις 13:00 και ως την έναρξη του ματς, η πώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 40 ευρώ στη Θύρα 3.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube