Την επιθυμία να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε ο Ζαν Μακούν, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο Καμερουνέζος μέσος βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε και οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς για την απόκτησή του.

«Μακάρι να μείνω. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό και πραγματικά θέλω να μείνω και μετά το καλοκαίρι», τόνισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Για τους στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας, ο 28χρονος παίκτης είπε: «Εχουμε ακόμη πολλά ματς μπροστά μας, βέβαια, αλλά θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκες τη χρονιά και είναι σίγουρα σημαντικό που έχασε βαθμούς ο Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης, ελπίζω να πάμε στον τελικό του Europa League».

Την ίδια ώρα, η οψιόν αγοράς του Μακούν αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες – έχοντας ως επιχείρημα την επιθυμία του ποδοσφαιριστή – θα προσπαθήσουν να ρίξουν τη συμφωνία που υπάρχει με την Άστον Βίλα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ