Μετά από Άραβες, Κινέζους, Αμερικανούς, Τούρκους και Ρώσους, ήρθε η σειρά… Ελλήνων να κινηθούν για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μία ομάδα γηγενών επιχειρηματιών ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στο Νίκο Νοτιά για την αγορά της ΠΑΕ.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων σε αυτή την κίνηση δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά πιθανολογείται πως σε αυτή συμμετέχουν επιχειρηματίες που είχαν εμπλακεί ή είχαν προσπαθήσει να εμπλακούν στην «Ένωση». Η εν λόγω ομάδα φέρεται να διαθέτει κάποια κεφάλαια για τις άμεσες ανάγκες του συλλόγου, αλλά είναι άγνωστο αν επαρκούν για να βγει το κιτρινόμαυρο κάρο από τη λάσπη.

Λέγεται, επίσης, πως πρόθεσή τους είναι να τοποθετήσουν στη θέση του προέδρου τον Θωμά Μαύρο, σε ρόλο τεχνικού διευθυντή τον Βασίλη Τσιάρτα και σε ρόλο γενικού διευθυντή τον Στέλιο Μανωλά, στο πλαίσιο της προσπάθειας που θα γίνει να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από την ομάδα και να την ενισχύσει (όχι απλώς… ηθικά, αλλά και οικονομικά).

Φήμες ή αλήθεια; Η απάντηση θα δοθεί το αργότερο μέχρι αύριο, στην κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Ο Νίκος Νοτιάς βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του κάποια χειροπιαστή λύση για να βγει η ΠΑΕ από το αδιέξοδο, παρά μόνο κάποιες ατελέσφορες επαφές.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Σταύρο Αδαμίδη, που έχει-επίσης-κάνει κάποιες συζητήσεις και θέλει να παρουσιάσει κάποια πρόταση, έστω και προοπτική τέτοιας, προτού αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.