Να συνεχίσει το αήττητο σερί θέλει ο Ατρόμητος, ο οποίος στη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό (20/11, 15:00). Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Δώνης, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου, στο τέλος της οποίας ο Δώνης επέλεξε τους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή της ομάδας.

Οι 18 εκλεκτοί είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Μπάλλας, Καραμάνος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Φυτανίδης, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπρίτο, Επστάιν, Τάτος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Δημούτσος.

Αύριο ( ημέρα του αγώνα), το τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 13.00 και μετά η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου μέχρι την έναρξη του αγώνα (15.00).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5), 15 ευρώ (Θύρα 7), 20 ευρώ (Θύρες 2 και 4), 40 ευρώ (Θύρα 3).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube