Περήφανος για την ομάδα του νιώθει ο Γιώργος Δώνης, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (2-1). Ο προπονητής του Ατρομήτου αναφέρθηκε στη νοοτροπία των «κυανόλευκων», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία ομάδα που… δεν κλέβει παιχνίδια.

«Μπορώ να πω ότι γινόμαστε καλή ομάδα. Όχι επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή είτε είμαστε μπροστά στο σκορ, είτε πίσω, αντιδρούμε με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Θα ήταν άδικο να χάσουμε. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, είχαμε 2-3 μεγάλες φάσεις με τον Μήτρογλου και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι παρ' όλο που αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, οι παίκτες προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα και είχαμε συμπεριφορά και πειθαρχία υποδειγματική», υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Ατρόμητος μπαίνει μέσα για να κερδίσει τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο απέναντι σε οργανωμένες ομάδες να έχεις υπομονή, ηρεμία και ωριμότητα. Είμαι περήφανος γιατί η ομάδα μπαίνει για να κερδίσει και όχι για να κλέψει. Έχουμε ένα μεγάλο κενό τριών εβδομάδων τώρα και αν και δεν είμαι συνηθισμένος να δίνω μεγάλες άδειες, είπα στους παίκτες ότι θα έχουν 3μερο ρεπό. Θα δουλέψουμε πολύ για να εμφανιστούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι στη συνέχεια».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός των Περιστεριωτών αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Ηλία Αναστασάκο.

«Τον Αναστασάκο εγώ τον έφερα στον Ατρόμητο και εγώ τον ανανέωσα. Πρέπει να διατηρούμε ζεστούς τους παίκτες. Μου αρέσει που προσπαθεί πάρα πολύ και περισσότερα από τα δύο προηγούμενα χρόνια. Οποτε μπαίνει δίνει το 100%».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube