Έκπτωση 50% στους φιλάθλους που θα προμηθευτούν από εδώ και στο εξής εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν αποφάσισε να κάνει ο Ατρόμητος.

Οι «κυανόλευκοι» αν και μέχρι στιγμής πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση εξαιτίας «των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 50% στους φιλάθλους της ομάδας που θα σπεύσουν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας για την τρέχουσα περίοδο 2011-12.

Συγκεκριμένα οι νέες τιμές των καρτών διαρκείας διαμορφώνονται ως εξής:
Θύρα 2: 125 ευρώ (από 250 ευρώ), Θύρα 4: 125 ευρώ ( από 250 ευρώ) και Θύρα 7: 75 ευρώ (από 150 ευρώ).

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας έχει δώσει μόλις 3 παιχνίδια εντός έδρας με Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, άρα υπολείπονται ακόμη 12 ματς πρωταθλήματος μέσα στο Περιστέρι συν τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται δίπλα στους φιλάθλους του Περιστερίου και των όμορων δήμων και τους καλεί να εκμεταλλευτούν τη μοναδική προσφορά στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθεια της ομάδας μας.

Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή (17.00 με 20.00). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-5757409
».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube