Δεν είναι και… το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βρεις αριστερό μπακ με επιθετικές αρετές που να μπορεί να στέκεται επαρκώς και στα μετόπισθεν.

Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα της Ευρώπης, πόσω μάλλον για ομάδες Σούπερ Λίγκας. Οι περισσότερες «πονάνε» σε εκείνη τη θέση.

Ο Ατρόμητος, πάντως, σαν να μην νοιώθει πόνο φέτος από εκείνη την πλευρά. Ο Κώστας Γιαννούλης, παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει ρυθμό και γίνεται ολοένα και καλύτερος, με αποκορύφωμα τη σημερινή του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αριστερός μπακ των «κυανόλευκων» έπαιξε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του συλλόγου του Περιστερίου και το www.sport-fm.gr του παραδίδει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής.

Ο 23χρονος μπακ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο από την Κολωνία, σήμερα έκανε πράματα και θάματα. Εκτός του ότι πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, το μοναδικό της αναμέτρησης, δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα από την πλευρά του στην άμυνα του ΠΑΣ, ενώ παράλληλα ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Εκπληκτικές κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια, μυαλωμένο παιχνίδι, εξαιρετική συνεργασία με τον Επστάιν αλλά και τους μέσους της ομάδας του και σέντρες της… προκοπής.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα αριστερό μπακ σε ένα ματς;

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube