Ο Μπρούνο Τσιρίλο ζει και αναπνέει για ντέρμπι όπως το ΠΑΟΚ-ΆΡΗΣ.

Η μάχη που χωρίζει σε δυο στρατόπεδα τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται προ των πυλών.

Εκείνο που δεν πρόκειται να χωριστεί για να χωρέσει οπαδούς και των δύο ομάδων είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης», παράπονο που εξέφρασε ο Ιταλός μπακ.

Τι ανέφερε για τη συμμετοχή του «Δικεφάλου» σε τρεις διοργανώσεις, τον ανταγωνισμό στην θέση του και τα όσα έχουν ειπωθεί για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

«Η κατάσταση είναι ότι γνωστή στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια με το να συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις. Μπορεί να μην ξεκίνησε το κύπελλο ακόμα αλλά είναι μία διοργάνωση που την περιμένουμε. Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε καλή δουλειά και στις τρεις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό γκρουπ παικτών για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτές».

Η πληθώρα επιλογών στο κέντρο της άμυνας δημιουργεί έναν ευχάριστο ανταγωνισμό. «Σε αυτήν τη θέση υπάρχουν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να παίξουν. Υπάρχει δημιουργικός ανταγωνισμός. Στο τέλος αυτός που καλείται να πάρει την απόφαση είναι ο προπονητής».

Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει πλέον το δεύτερο σπίτι του. «Αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην ομάδα και αισθάνομαι σημαντικός για το σύνολο. Θέλω να συνεχίσω να κάνω καλά τη δουλειά μου».

Η παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα έδινε άλλη εικόνα στο ντέρμπι. «Ειδικά στην Ελλάδα θα ήταν κάτι πολύ καλό. Είναι όμορφο σε ντέρμπι να έχεις φιλάθλους και των δύο ομάδων. Ξέρω ότι εδώ είναι δύσκολο αλλά εδώ γιατί να μη γίνει, όπως γίνεται στο εξωτερικό;»

Μέσα στο γήπεδο δεν σηκώνει… πολλά. Έξω από αυτό έχει καρδιά μικρού παιδιού. «Έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι μου βγαίνει στο γήπεδο η αγάπη για τη δουλειά μου. Θέλω να τη βγάζω στο γήπεδο την ενέργειά μου, επειδή θέλω να δώσω πολλά στην ομάδα μου. Δεν είμαι έτσι στην πραγματικότητα…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.