Stoiximan Super League

Όχι άλλα προβλήματα...

Σε μια περίοδο που η ατυχία στέκεται στο… κατώφλι του ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Άρη ολοκληρώθηκε δίχως νέα απώλεια, από μόνο του αποτελεί λόγο ανακούφισης για άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου». Στις βασικότατες απουσίες των Αθανασιάδη, Φωτάκη, Γκαρσία και Λίνο, ευτυχώς, δεν προστέθηκε καμία ακόμη το Σάββατο, στο τελευταίο πρόγραμμα, πριν την αυριανή μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε μια περίοδο που η ατυχία στέκεται στο… κατώφλι του ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Άρη ολοκληρώθηκε δίχως νέα απώλεια, από μόνο του αποτελεί λόγο ανακούφισης για άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου».

Στις βασικότατες απουσίες των Αθανασιάδη, Φωτάκη, Γκαρσία και Λίνο, ευτυχώς, δεν προστέθηκε καμία ακόμη το Σάββατο, στο τελευταίο πρόγραμμα, πριν την αυριανή μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού επιστρέφει ο Κοντρέρας, όπως και o Μπαλάφας παρότι δεν βρίσκεται στο 100% συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, για να προσφέρει ποιοτικό χρόνο ερχόμενος από τον πάγκο.

Εκτός έμειναν επίσης οι Τσουκαλάς (πρόβλημα στο γόνατο) και Κρέσιτς (ταλαιπωρείται από ίωση).

Η 20μελής αποστολή: Γλύκος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Ίβιτς, Λαζάρ, Λεονάρντο, Ρομπέρ, Σπαντάτσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x