Για την ραγδαία εξέλιξη της καριέρας του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο νεαρός αρχηγός του Ατρομήτου, μίλησε στη «NOVA» για την παρουσία του στο σύλλογο του Περιστερίου, την κλήση του στην Εθνική, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για το προσεχές ματς της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Αυτό τον ενάμιση χρόνο η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Δούλεψα σκληρά και θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο αλλά και τον προπονητή μου που μου έδειξε εμπιστοσύνη», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «κυανόλευκων» και στη μίλησε για την εμπειρία της… Εθνικής.

«Στις προπονήσεις που ήμουνα έδωσα το 100% και πλέον ο κύριος Σάντος θα κρίνει αν με χρειάζεται ή όχι για να με πάρει στο EURO. Για μένα σίγουρα είναι ακόμη μία πρόκληση το EURO και θα δουλέψω σκληρά ώστε να καταφέρω να βρίσκομαι εκεί».

Αναφερόμενος στην περίοδο που πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο, τόνισε: «Μόλις έμαθα ότι θα έρθω στον Ατρόμητο είχα τρελαθεί. Δεν σκεφτόμουνα ούτε οικογένεια ούτε τί θα αφήσω πίσω μου, ούτε τίποτα. Το μυαλό μου ήταν μόνο στο ποδόσφαιρο, δεν είχα πρόβλημα. Σίγουρα μου έλειπαν οι δικοί μου, ήμουν μικρός, αλλά η οικογένεια του Ατρομήτου με αγκάλιασε, με έφερε στις εγκαταστάσεις, όπου ήταν κι άλλα παιδιά. Ήταν σαν να είχα τη δικιά μου οικογένεια εδώ πέρα. Ήταν δύσκολα, αλλά όταν θες να παίξεις μπάλα αυτά τα ξεπερνάς».

Σε ό,τι αφορά το προσεχές ματς των «κυανόλευκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εντός έδρας με τον κόσμο μας και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να τον κάνουμε χαρούμενο. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλά αν παίξουμε 100% συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube