Σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Οικονόμου ήρθε ο Ατρόμητος και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται με την «κυανόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Οικονόμου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καβάλα, μετακομίζει στο Περιστέρι, παρά το γεγονός ότι υπάρχει στο ρόστερ ο Κώστας Γιαννούλης που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Βέβαια, η περίπτωση του Γιαννούλη είναι διαφορετική, καθώς αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από την Κολωνία για έναν χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο το αν θα παραμείνει στο σύλλογο και την επόμενη σεζόν.
Μία ακόμη απόδειξη ότι στον Ατρόμητο, ο οποίος το καλοκαίρι κινήθηκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, πριν… πεινάσουν μαγειρεύουν.

Να του ζήσει του Δώνη…

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, δεν κατάφερε να προπονήσει σήμερα του παίκτες του, κι αυτό διότι έγινε για τρίτη φορά πατέρας.

Η γυναίκα του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και η «οικογένεια» των «κυανόλευκων» του ευχήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας να τους ζήσει!

Κατά τ’ άλλα, από την προπόνηση της ομάδας απουσίασαν επίσης ο Πίτου Γκαρσία για προληπτικούς λόγους επειδή έχει δεχτεί ένα χτύπημα στο πόδι από το ματς με τον Παναιτωλικό και οι Σκόνδρας και Καραγκούνης επειδή έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube