Αν και ξεκίνησε τη σεζόν με αισιοδοξία και πίστη για σπουδαία πράγματα, ο Άρης μετά από πέντε αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα παραμένει στα πολύ χαμηλά, μετά και το 0-0 κόντρα στην Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΣ που επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας στα Γιάννενα.

Με τέρμα του Μανωλά στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Νίκη για τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Άρης-SKODA Ξάνθη 0-0

Άχαστες ευκαιρίες είδαμε. Νεύρα, πάθος, ένταση είδαμε. Άμυνες… πλημμυρισμένες από πανικό είδαμε. Όλα τα είδαμε στην αναμέτρηση του Άρη με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκτός από γκόλ! Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 (5η αγωνιστική), με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν στο τοίχος του Βελλίδη. Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των "κίτρινων" στο τέλος. Αποβλήθηκε ο Καστίγιο στο 83'. Διαβάστε περισσότερα.



ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1

Στη χειρότερη του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε πολύ δύσκολα να πάρει τη νίκη 2-1 με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ δεν έπεισε σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως πέτυχε αυτό που ήθελε σε μια αναμέτρηση από αυτές που χαρακτηρίζονται εξάποντες και άφησε στην τελευταία θέση την Κέρκυρα. Μπεσέρα και Τζημόπουλος τα γκολ των νικητών, ο Λαμπρόπουλος είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους. Διαβάστε περισσότερα.




Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-1

Σημασία δεν έχει ο τόνος, σημασία έχει ο χρόνος! Σε «νεκρό» τέτοιο, ο Κώστας Μανωλάς άφησε στον τόπο τον Πανιώνιο (0-1) και… επ’ αόριστον στον πάγκο της ΑΕΚ τον Χιμένεθ! Το παλικαρίσιο γκολ του Έλληνα στόπερ στις καθυστερήσεις θύμισε κάτι από… θείο και υπενθύμισε πως η «Ένωση» είναι παρούσα (και πρωτοπόρος) στη Σούπερ Λίγκα! Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Τη νίκη και μια πειστική εμφάνιση έψαχνε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ και τα πέτυχε και τα δύο.Με δυο άπιαστες κεφαλιές από Φουστέρ (35') και Τζεμπούρ (42'), δεν επέτρεψε στον «Δικέφαλο» να τον αμφισβήτει (προηγήθηκε με τον Μπαλάφα στο 24'), διατήρησε κάστρο το «Καραϊσκάκη» (2-1) και πέρασε στην κορυφή! Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Τα παιχνίδια του Σαββάτου:


Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-1

Μπορεί να είναι δανεικός, μπορεί να έμεινε εκτός Εθνικής, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να δίνει απαντήσεις. Με δύο προσωπικά του τέρματα ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Δώνη, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ τους στο 72’. Για την ομάδα του «αγνώριστου» Παναιτωλικού μείωσε ο Εντζεγκουέλε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0

Με ένα γκολ του Σίσιτς στο 30’, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ», στο ντέρμπι της Κρήτης, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη -από τότε που επέστρεψε- στη Super League. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Κυριακή, 2/10


*Ο Αστέρας Τρίπολης (στον οποίο επιβλήθηκε ποινή υποβιβασμού) και ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τις ομάδες Α και Β.


Η επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο, 15/10

Κέρκυρα-Ατρόμητος (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30)


Κυριακή, 16/10

SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (16:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00)
Εργοτέλης-Άρης (18:15)
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (20:30)

*Οι Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης (στον οποίο επιβλήθηκε ποινή υποβιβασμού) ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τις ομάδες Α και Β.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube