Stoiximan Super League

Μπάντοβιτς: «Άδικο αποτέλεσμα»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της Κέρκυρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής των Φαιάκων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι με βάση την εμφάνιση της, η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της Κέρκυρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής των Φαιάκων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι με βάση την εμφάνιση της, η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί βάσει της εμφάνισης που κάναμε. Έπρεπε να πάρουμε ένα βαθμό ή να κερδίσουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχτήκαμε γρήγορο γκολ, αλλά είχαμε καλή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε φάσεις και ισοφαρίσαμε. Θεωρώ ότι το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ ήρθε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης σε μια στημένη φάση. Μετά το 2-1 ήμασταν καλοί, αλλά μας έλειπε το γκολ.

Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά μετά τη σημερινή εμφάνιση μπορούμε να ελπίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σωστή αντίδρασή τους. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που χάσαμε δεν ήμασταν καλοί. Αλλά σήμερα αντιδράσαμε γρήγορα. Ο αντίπαλος δεν μπορούσε να βρει λύση. Παίξαμε καλά και έτσι θέλω να παίζουμε πάντα είτε είμαστε μπροστά, είτε πίσω στο σκορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x