Τη νοητική… αποσύνδεση του παιχνιδιού με την Άντερλεχτ από ‘κεινο με τον Εργοτέλη για τη Σούπερ Λίγκα χαρακτήρισε απαραίτητη ο Νέιθαν Μπερνς.

Μιλώντας στη NOVA, ο Αυστραλός τόνισε πως η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ανέτοιμη στο Βέλγιο και στάθηκε στην ανάγκη να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερνς:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι ένας διαφορετικός αντίπαλος, ενώ παίζουμε και στην έδρα μας. Είναι το πρώτο ματς που θα δώσουμε για το πρωτάθλημα, επειδή προέκυψαν προβλήματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά είναι καλό που αρχίζει έστω και τώρα για εμάς η σεζόν.

Πρέπει να νικήσουμε, να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Καμιά φορά συμβαίνει να μην παίζεις με τον κόσμο στο πλευρό σου, αλλά οφείλεις να προσπαθείς για να κατακτήσεις τη νίκη.

Ο αντίπαλός μας πάντα είχε καλή ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι.

Προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω το ματς με την Άντερλεχτ. Δεν ήμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι, αφού ουσιαστικά ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά οφείλουμε να το αφήσουμε πίσω. Έχει τελειώσει και πρέπει να πάμε με αισιοδοξία για να πάρουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.