Στην τέταρτη της χρονιά μπαίνει η μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ. Η πρεμιέρα για την νέα αγωνιστική χρονιά γίνεται σήμερα το βράδυ, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Η εκπομπή θα ξεκινάει πλέον στις 24.00 και θα διαρκεί μία ώρα.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής για την καινούρια σεζόν θα υπάρχει πλούσια αναφορά στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Λιθουανίας, εκεί, όπου ήδη βρίσκεται ο απεσταλμένος του σταθμού, Παύλος Σφενδυλάκης.

1) Ο Ηλίας Ζούρος μιλάει στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ για την πρόκληση της Εθνικής. Δείτε ακόμη τι λένε οι διεθνείς μας για την γιορτή του μπάσκετ, καθώς και πλάνα από την πόλη και το γήπεδο, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
2) Εκτενή στιγμιότυπα από τους αντιπάλους μας. Τι πρέπει να προσέξουμε από Μαυροβούνιο (όπου δεσπόζει ο Νίκολα Πέκοβιτς), Βοσνία, FYROM, Κροατία και Φινλανδία.
3) Τι είπε ο νέος άσος του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Λόγκαν, σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο.
4) Συνέντευξη του σπουδαίου Δημήτρη Παπανικολάου, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
5) Τι έγινε στις «πρώτες» των Άρη, ΠΑΟΚ και Ίκαρου Καλλιθέας.
6) Ρετρό από τους Ολυμπιακούς του 2004. Θυμηθείτε μάχες με Μποντιρόγκα, Τομάσεβιτς, Πικουλίν Ορτίθ και Σέιν Χιλ.
Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο προπονητής, Γιώργος Κετσελίδης, ασίσταντ του Ηλία Ζούρου στον Πανελλήνιο και στην Ζαλγκίρις.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube