Δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του αμυντικού μέσου, Χέρολντ Γκουλόν στην ΑΕΚ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής , ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά της «Ένωσης» στη Κύπρο έχει βγάλει ήδη εισιτήρια επιστροφής για την Αγγλία, μιας και φαίνεται πως δεν έπεισε τον Μανόλο Χιμένεθ.

Αν και ο 23χρονος έδειξε ότι διαθέτει καλή ποδοσφαιρική παιδεία, βρίσκεται αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, γεγονός που αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την μεταγραφή του στην «Ένωση».

Ο Ισπανός προπονητής θέλει να αντικαταστήσει άμεσα το κενό που άφησε ο Ντιόπ, με τον Γκουλόν όμως να μην είναι η ιδανική επιλογή.

Όπως έχουν τα πράγματα ο «Δικέφαλος» θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του έτσι ώστε να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ.

Κατά τα άλλα, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία, λόγω της συμμετοχής τους στα φιλικά της Κύπρου αλλά και στους αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σάββας Γκέντσογλου και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ενώ ο Νίκος Καράμπελας δούλεψε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Κανονικά έλαβε μέρος και ο έτερος υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής Φώντας Φέτσης, ενώ ο Νίκος Εγγλέζου απουσίαζε από την προπόνηση με την άδεια του Χιμένεθ.

Η επόμενη προπόνηση για τους «κιτρινόμαυρους» θα γίνει τo Σάββατο το πρωί αφού αύριο έχουν ρεπό.


Kώστας Γιαννόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.