Είναι να σε φοβίζει πόσο γρήγορα έχει φορμαριστεί ο ΠΑΟΚ. Οι δυό του εμφανίσεις δεν ανήκουν στο κατακαλόκαιρο, δεν μοιάζουν να είναι οι δύο πρώτες επίσημες της περιόδου. Αντίθετα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αγωνίζονται σαν να έχουν στα πόδια τους μισό πρωτάθλημα. Αλλά, ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα ήταν βέβαιο ότι θα απέδιδαν τόσο καλά...

Του Γιώργου Ζαχαριάδη


Κατά συνέπεια, θα επικεντρώσω σε ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι κάνει τη διαφορά: τον Λάζλο Μπόλονι.
Σε προηγούμενη αναφορά μου, όπως κατάλαβα από τα μηνύματα των αναγνωστών, με παρεξήγησαν γιατί έλεγα ότι ο Ρουμάνος μας δουλεύει όταν προετοιμάζει την ομάδα του για ισοπαλία απέναντι στην ασθενέστερη Βαλερένγκα. Κι όπως αποδεικνύεται, αντιμετωπίζει ομάδα που είναι έτοιμη να δεχθεί τρία, τέσσερα ή ακόμη και πέντε γκολ.

Χθες, αν δεν τραβούσε το χειρόφρενο ο ΠΑΟΚ, ακόμη θα γράφαμε για τα γκολ που θα δέχονταν οι Νορβηγοί.
Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε ένα μεγάλο έρωτα. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, να σκοράρει, να πιέζει ψηλά, να παίζει με αυτοματισμούς και κομπίνες, να υπάρχει φαντασία και κυρίως ουσία σε όσα επιχειρούν μερικοί νεαροί, αλλά,κυρίως οι «μεγάλοι», τότε θα πρέπει να ανησυχήσουμε... Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα. Κι αν δεν καταφέρει κάτι να αποσπάσει με βάση το δείγμα που έχουμε από τις εμφανίσεις του με τη Βαλερένγκα, θα είμαστε γεμάτοι από ποδόσφαιρο.
Χρόνια τώρα, ο ΠΑΟΚ δεν μας χόρταινε διακρίσεις και μας άφηνε νηστικούς κι από το ποδόσφαιρό του. Καιρός είναι να παίξει καλύτερα. Και σε σύγκριση με το πονόματο των τελευταίων χρόνων, σαν Μπαρτσελόνα μου μοιάζει αυτός ο ΠΑΟΚ.

Υ. Γ. Δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανέναν, αλλά, το ότι έφυγε ο Κουτσιανικούλης και ήρθε ο Γεωργιάδης, από την αρχή δεν μου φάνηκε... σόι η επιλογή. Ευτυχώς που τα οικονομικά δεδομένα είναι περιορισμένα και δεν ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για να αποκτηθεί. Θα πω επίσης «ευτυχώς» αν τον δω να προσφέρει περισσότερα από τον προκάτοχό του.

Υ. Γ. 2 Καλά θα είναι να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο ομάλά όλο αυτό που συμβαίνει με τους υποτιθέμενους επενδυτές. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να... Μας βλέπουν και μας ακούνε και αν τυχόν πάει κι αυτό στραβά, νομίζω ότι οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, όσο εντυπωσιακές κι αν είναι, δεν θα... σώσουν τους υπεύθυνους.

Επικοινωνία με τον συντάκτη στο zahariadis@sday.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.