Μια μέρα μετά τη συμφωνία με τον Σωκράτη Φυτανίδη, οι ιθύνοντες του Ατρόμητου ενημερώθηκαν πως δεν θα έχουν στις τάξεις τους την επόμενη σεζόν τον Μάρτσιν Μπαζίνσκι.

Ο Πολωνός αμυντικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να εξηγήσει την αποχώρησή του, με τους Περιστεριώτες να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον σύλλογο. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Σταύρο Ηλιόπουλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας, ο Ατρόμητος και ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και του εξήγησε ότι οικογενειακοί λόγοι που είναι αξεπέραστοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα και ότι θα παραμείνει στην πατρίδα του.

Ο Μπαζίνσκι πρόσθεσε ακόμα ότι θα έχει πάντα στην καρδιά του τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του και ότι θα παρακολουθεί διαρκώς την πορεία της ομάδας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Η ανακοίνωση για τον κ. Ηλιόπουλο:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ20, Σταύρο Ηλιόπουλο. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος, παλιά δόξα της ομάδας τη δεκαετία του ’80, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες τα τελευταία 3,5 χρόνια στο σύλλογο, αρχικά ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα και μετέπειτα ως τεχνικός της ομάδας Νέων, όπου ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που μεταπήδησαν στην επαγγελματική ομάδα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον Σταύρο Ηλιόπουλο για τη συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube