Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Στόουκ Σίτι, Σαλίφ Ντιαό.

Ο 34χρονος αμυντικός επισκέφτηκε τους «κυανόλευκους», προκειμένου να τους ευχαριστήσει επειδή δέχθηκαν να φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις τους δύο νεαρούς συμπατριώτες του, οι οποίοι, παράλληλα, θα δοκιμαστούν κιόλας από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο 34χρονος στόπερ απο τη Σενεγάλη, ο οποίος έχει μακροχρόνια θητεία στα αγγλικά γήπεδα συνοδευόταν από τον football manager Μάικ Καθοπούλη και συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλο.

Πάντως, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο «Σαφίλ Ντιαό επιτελεί κοινωνικό έργο στην πατρίδα του ως επικεφαλής του προγράμματος «SPORTCHARITY» που απαριθμεί 5000 μέλη και σύμφωνα με το οποίο τα παιδιά που εγγράφονται σε αυτό και επιθυμούν να γίνουν ποδοσφαιριστές πρέπει απαραίτητα ή να επιστρέψουν στο σχολείο ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μετέχουν μεγάλα club της Ευρώπης που δέχονται να δοκιμάζουν τους νέους ποδοσφαιριστές που επιλέγονται μέσα από την παραγωγική διαδικασία. Η ΠΑΕ Ατρόμητος γίνεται λοιπόν η πρώτη ελληνική ομάδα που ανταποκρίθηκε κι επίσημα στο πρόγραμμα «SPORTCHARITY» και σε λίγες μέρες δύο παίκτες που επιλέχθηκαν μέσα από αυτό θα έρθουν στη χώρα μας.

«Θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ατρόμητου για την καλοσύνη τους να ανταποκριθούν σε αυτό το πρόγραμμα που έχει στόχο να αναδείξει τους νέους παίκτες της Σενεγάλης με την προϋπόθεση ότι δεν θα εγκαταλείψουν το σχολείο» είπε στο atromitosfc.gr o Σαλίφ Ντιαό ο οποίος ευχαρίστησε πολύ θερμά τον Γιάννη Αγγελόπουλο για την υποδοχή που του επιφύλαξε η ομάδα μας. Ο Σαλίφ Ντιαό ξεναγήθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή σε όλους τους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων και παρά το γεγονός ότι έχει εργαστεί σε μεγάλα club της Ευρώπης (Λίβερπουλ, Μονακό κ.α.) δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την οργάνωση της ομάδας και τις πολύ καλές παροχές που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της
».

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube