Με την φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνίζεται για ακόμη έναν χρόνο ο Μασάμπα Σαμπού. Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών. «Είμαι ευχαριστημένος στον Ατρόμητο», δήλωσε ο Σαμπού στην επίσημη ιστοσελίδα των Περιστεριωτών.

«Η μόνη σκέψη που είχα κάνει ήταν ότι αν επέστρεφα στη Γαλλία κι έπαιζα για ένα ακόμη χρόνο εκεί θα αποκτούσα το γαλλικό διαβατήριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και ευελπιστώ σε ατομική και ομαδική επιτυχία στη νέα σεζόν. Πέρυσι ήταν μια περίοδος προσαρμογής για εμένα καθώς έπαιξα για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, είχε συνάντηση και με τον προπονητή των «κυανόλευκων», Γιώργο Δώνη, όπως επίσης και με τον βοηθό προπονητή, Μάκη Αγγελίνα, για να οριστικοποιηθούν οι ακριβείς ημερομηνίες για την προετοιμασία της νέας περιόδου. Επιπλέον, συζητήθηκε εκ νέου η εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube