Έτοιμος να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την Φενερμπαχτσέ είναι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος την Τρίτη ήρθε σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος είναι και προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών της Λετονίας, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους στόχους της νέας του ομάδας.

«Είμαι στην Αγγλία καθώς έχουμε να δώσουμε φιλικά τουρνουά με την εθνική Λετονίας. Όσον αφορά στη συνεργασία μου με τη "Φενέρ"; Με πήραν την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, ήταν κάτι που σχεδόν ψηνόταν από πέρσι αλλά φέτος ευδοκίμησε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί αισθάνομαι ότι με προτιμούν και αποτελεί τιμή. Πάμε να πάρουμε την Ευρωλίκα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εκεί υπάρχουν καλές συνθήκες για να δουλέψεις. Βέβαια πέρσι υπήρξε ένα σκάνδαλο με μια αθλήτρια την Ντιάνα Ταουράσι, η οποία βρέθηκε θετική στη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Με τον τουρκικό σύλλογο συμφώνησαν και οι Μπάμπκινα και Ταμάνι, τις οποίες γνωρίζω από την εθνική Λετονίας και ήθελα να πάρω μαζί μου. Προσπάθησα και για κάποιες Ελληνίδες αλλά δεν τα κατάφερα. Ίσως του χρόνου. Τα λεφτά είναι πολλά και είναι περισσότερα από αυτά που δίνονται στην Α1 της Ελλάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube