Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ανρί Καμαρά στη «media day» των παικτών του Ατρομήτου, εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Ο επιθετικός της ομάδας τόνισε πως οι πιθανότητες σε σχέση με την ΑΕΚ δεν είναι καν μοιρασμένες, αλλά αντίθετα την «κούπα» θα την κατακτήσει η ομάδα των δυτικών προαστίων!

«Αν νιώθω καλά δεν μπορούν να με σταματήσουν και θα νικήσουμε. Είναι πολύ μεγάλη στιγμή για μένα, την ομάδα και την πόλη του Περιστερίου. Οι πιθανότητες δεν είναι μοιρασμένες, εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδας», δήλωσε ο Σενεγαλέζος, ο οποίος έχει κουρευτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται το νούμερο 7 και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως αυτός ο αριθμός του φέρνει γούρι.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης: «Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο. Φαβορί δεν υπάρχει. Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο και το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλό μας. Για άγχος να μιλήσετε με τους παίκτες της ΑΕΚ. Εμείς άγχος είχαμε στο πρωτάθλημα και αυτό παραλίγο να μας στοιχίσει την παραμονή στην κατηγορία. Αγωνίζομαι έξι χρόνια εδώ και θέλω να το πάρει η ομάδα μου», είπε από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι άλλοι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου:

Σαγκανόφσκι: «Είναι σημαντική η μέρα του τελικού για εμάς. Το ματς είναι 50-50 και θεωρώ ότι αν πάρουμε το κύπελλο είναι ένας εύκολος δρόμος για να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου».

Nάστος: «Είναι μεγάλη μέρα για την ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι' αυτό το παιχνίδι, πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι σημασία έχει η νίκη. Κανείς δε θυμάται το δεύτερο σε τέτοια ματς. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να σηκώσουμε την κούπα».

Σκόνδρας: «Ήταν ένα όνειρο για μένα και για την ομάδα αυτός ο τελικός. Θέλουμε δουλειά γι' αυτό το παιχνίδι και φυσικά θέλουμε πολύ να το πάρουμε. Έχουμε μεγάλη δίψα γι' αυτό το τρόπαιο. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε νικητές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube