Ο Γιασμίν Ρέπεσα ίσως να μην είναι τελικά ο νέος προπονητής της εθνικής μπάσκετ της Πολωνίας. Ο Κροάτης τεχνικός της Μπενετόν Τρεβίζο διέψευσε πριν λίγες ώρες πως έχει συμφωνήσει με την ομοσπονδία μπάσκετ της ανατολικής χώρας να αναλάβει τα «ηνία» των διοργανωτών του Ευρωμπάσκετ του 2009, με επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της ιταλικής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να διαψεύσω αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για απόλυτα αναληθείς πληροφορίες. Μετά την εμπειρία με την εθνική ομάδα της χώρα μου, την Κροατία, αποφάσισα πως δεν θέλω πλέον να έχω διπλές υποχρεώσεις (εθνική και σύλλογο). Γι' αυτό, λοιπόν, ενημερώνω, με όλο τον σεβασμό που έχω στην εθνική Πολωνίας, πως αυτό το ενδεχόμενο δεν υφίσταται.

Αυτή την περίοδο θέλω μόνο να μείνω 100% απασχολούμενος και συγκεντρωμένος στην Μπενετόν Τρεβίζο, την ομάδα μου, προκειμένου να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τους στόχους μας. Αφενός στο Euro Cup, όπου έχουμε προκριθεί στο φάιναλ φορ, το οποίο και διεξάγεται φέτος στην έδρα μας και αφετέρου στο πρωτάθλημα, όπου συνεχίζουμε να καλύπτουμε το έδαφος, ούτως ώστε να μπούμε στα πλέι οφ. Όλα τα υπόλοιπα, δεν με ενδιαφέρουν στο ελάχιστο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube