Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ με τον Τόλη Κοτζιά (23.30-01.00).

Πιο συγκεκριμένα θα δείτε:

1) Πως ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Μπαρτσελόνα. Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του θριάμβου.
2) Πως ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Σιένα. Τι έφταιξε.
3) Ρετρό με Ολυμπιακό απέναντι στον Άρη, στο κλειστό της Γλυφάδας. Αγγέλου, Καμπούρης, Ελληνιάδης απέναντι σε Γκάλη, Γιαννάκη, Σούμποτιτς.
4) Πως πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός. Τι δήλωσαν Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας. Όλη η δράση στην Α1, τι έγινε στο ΑΕΚ-Ηρακλής.
5) Τι είπε στον Παύλο Σφενδυλάκη ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
6) Ο Γιώργος Τρόντζος θυμάται στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ τον θρίαμβο της ΑΕΚ το 1968.
7) Ο Αθηναϊκός έπειτα από συγκλονιστικό ματς με τον Πρωτέας Βούλας κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών. Μίλησαν στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ το αφεντικό της ομάδας του Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, ο κόουτς, Γιάννης Κτιστάκης, οι παίκτριες των νικητών, Καλέντζου, Χατζηνικολάου και Λύμουρα, ο προπονητής του Πρωτέα, Αλέκος Δάγλας, καθώς και η έμπειρη γκαρντ της ομάδας της Βούλας, Πέπη Βαλέτα.
8) Πλούσια δράση από την Α2. Πλάνα από Πανερυθραϊκός-Νήαρ Ηστ και Ερμής Λαγκαδά-Πιερικός/Αρχέλαος. Τι είπε για τους φιλάθλους του Ερμή ο προπονητής του Πιερικού/Αρχέλαου, Κώστας Σορώτος. Τι δήλωσαν Αγγέλης, Παπαχρήστος και Πλιούκας για το ματς του Λαγκαδά.
9) Απίστευτο ρετρό από την Α2.
10) Ο Φάρος νίκησε στο ντέρμπι της Α’ ΕΣΚΑΝΑ τον Πόλις. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν εκεί και σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα. Τι είπαν Μιχάλης Θάνος, Ανδρέας Πολέμης, Αχιλλέας Μπογδανίδης και Θέμης Φωτόπουλος.
11) Ο αγώνας ανάμεσα σε βετεράνους του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και του ΣΠΑΚΕ (της Αθήνας) στην κατηγορία των 60+ χρόνων, έληξε με νίκη το μπάσκετ. Δείτε τι έγινε στο μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πάουερ-φόργουορντ του Πανελληνίου, Βαγγέλης Σκλάβος.

Την εκπομπή την βλέπετε live στο www.tilesport.tv

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube