Στο προσεχές και κρίσιμο ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Μαρσέλο Ολιβέιρα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Τιμωρημένος, ως γνωστόν, είναι και ο Μαρσέλο Σαρμιέντο που δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γιώργο Δώνη.

Η ομάδα σήμερα είχε ρεπό. Όμως, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης προπονήθηκε ατομικά λόγω των ενοχλήσεων που ένοιωσε χθες στο γόνατο και έκανε θεραπεία. Ενοχλήσεις νοιώθει και ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι, αλλά στον προσαγωγό, και αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τους Πειραιώτες, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει αύριο (Τετάρτη) από τις 17.00 μέχρι τις 20.00. Την Πέμπτη και την Παρασκευή το τμήμα διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 18.00 μέχρι τις 20.30. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 15 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας) και Θύρα 7: 10 ευρώ. Κλειστές για λόγους ασφαλείας θα μείνουν οι Θύρες 1 (μεταλλική) και 6. Η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Περιστερίου και ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Σπύρο Μπουλούση. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του εκπροσώπου της Γιάννη Τσιρώνη, δεν υπέβαλε αίτημα για χορήγηση εισιτηρίων».

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube