Ότι είναι «υποχρεωμένη» να παίξει επίθεση για να γλυκάνει τον κόσμο, το ξέρει.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όμως, με το οποίο θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο θα περιμένει σχεδόν… τελευταία στιγμή να το μάθει.

Ο Δέλλας δεν προλαβαίνει, ο Μανωλάς είναι τιμωρημένος και -ακόμα και αν την Παρασκευή ο αμφίβολος Νασούτι προπονηθεί- η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να «επιστρατεύσει» μέχρι και τον Ντίνο Ντρπιτς στην αποστολή.

Ο Αργεντινός στόπερ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, συνεχίζοντας το ατομικό των προηγούμενων ημερών. Έστω, λοιπόν και αν αυτό συνέβη για προληπτικούς λόγους, η προπόνηση της Παρασκευής (και το αν θα μπορέσει να συμμετάσχει σε αυτή) θα δείξει αν θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ματέος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Κάτι που αποτελεί και τον πιο σοβαρό «πονοκέφαλο» του Μανόλο Χιμένεθ για την Κυριακή, δεδομένου ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον ανέτοιμο Δέλλα και τον τιμωρημένο Μανωλά. Σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Νασούτι, δίπλα στον Ματέος θα βρεθεί ο Γιάχιτς. Πιθανότατα… σε κάθε περίπτωση, δε, στην αποστολή θα βρεθεί (προκειμένου να υπάρχει μια εναλλακτική λύση) για πρώτη φορά ο Ντίνο Ντρπιτς.

Κατά τ’ άλλα, η ανάγκη για τη νίκη και η (όχι ακριβώς… θετικά προδιατεθειμένη) εξέδρα αναμένεται να οδηγήσουν τον Χιμένεθ στη διατήρηση του επιθετικογενούς 4-4-2 με ρόμβο.

Αυτό πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνει τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Καράμπελα, Νασούτι (ή Γιάχιτς), Ματέος και Γεωργέα. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ αναμένεται ο Ντιόπ, μπροστά του ο Μάκος (που επιστρέφει) μαζί με τον Μίτσελ και πιθανότατα ο Γκερέιρο θα κινείται ως επιτελικός πίσω από το δίδυμο των Σκόκο-Μπλάνκο. Όπως και να ‘χει, περισσότερα συμπεράσματα θα προκύψουν από την προπόνηση της Παρασκευής, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.