Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Σκόκο, «σχόλασε» το… άγχος!

Πιο κοντά από ποτέ στη… λύτρωση (όπως κατάντησε) της αδειοδότησης βρίσκεται η ΑΕΚ! Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Νάτσο Σκόκο -και παρόλο που δεν πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε- ο Αργεντινός πείστηκε να υπογράψει το απαραίτητο έγγραφο. Έτσι, ξεπεράστηκε η σοβαρότερη εκκρεμότητα που απέμενε ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος και η «Ένωση» να πάψει να ανησυχεί για τη συμμετοχή στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Πιο κοντά από ποτέ στη… λύτρωση (όπως κατάντησε) της αδειοδότησης βρίσκεται η ΑΕΚ!

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Νάτσο Σκόκο -και παρόλο που δεν πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε- ο Αργεντινός πείστηκε να υπογράψει το απαραίτητο έγγραφο.

Έτσι, ξεπεράστηκε η σοβαρότερη εκκρεμότητα που απέμενε ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος και η «Ένωση» να πάψει να ανησυχεί για τη συμμετοχή στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Κατόπιν πολύωρων διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους του, ο Σκόκο συμφώνησε να εισπράξει τώρα (όπως και οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες) το 70% των οφειλομένων για το 2010. Άλλωστε, το αντικείμενο διαφωνίας δεν ήταν αυτό, αλλά το υπόλοιπο 30% -για το οποίο η πλευρά του Αργεντινού ζητούσε εγγυήσεις της καταβολής του το καλοκαίρι.

Βλέποντας, ωστόσο, ότι η επιθυμία αυτή δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, ο Αργεντινός δεν επέμεινε και έδειξε εμπράκτως τη θέλησή του μη σταθεί εκείνος εμπόδιο στην προσπάθεια για την αδειοδότηση.

Μετά τους διακανονισμούς, λοιπόν, με νυν και πρώην παίκτες, αλλά και με τους υπόλοιπους πιστωτές (μέσω των οποίων τα άμεσα απαιτητά χρήματα έπεσαν αρκετά κάτω από τα 5,5 εκατ. ευρώ) ξεπεράστηκε το μεγαλύτερο εμπόδιο που απέμενε ώστε να συμπληρωθεί ο απαραίτητος φάκελος. Αυτός είναι έτοιμος πλέον -έστω και την τελευταία ώρα της προθεσμίας- να κατατεθεί και να ανακουφίσει την ΑΕΚ από το (ντροπιαστικό) άγχος του αν θα παίξει του χρόνου σε Superleague και Ευρώπη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x