Για τους λόγους που πρέπει να γεμίσει το «Καραϊσκάκη» την Πέμπτη, στον φιλικό αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
του οποίου τα έσοδα θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, μίλησε ο Νίκος Καραχάλιος στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα».

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είπε πως «αυτή η ομάδα είναι γεννημένη για θαύματα και ένα τέτοιο ευελπιστώ ότι θα δούμε την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη».

Ο κ. Καραχάλιος αφού ευχαρίστησε τόσο τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 όσο και τη SportDay για την προσπάθεια που έχουν κάνει για να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη να λύσει τα προβλήματά του, ανέφερε:

«Κάθε φορά βάζουμε ένα στόχο… Την Πέμπτη στις 19:00 πρέπει να γεμίσουμε το Καραϊσκάκη, όχι μόνο για να επιβραβεύσουμε τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για την μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας βόλεϊ που πήρε το Κύπελλο. Θα κάνουμε έναν διπλό γύρο θριάμβου. Οι βολεϊμπολίστες κάνουν προσπάθεια αξιοθαύμαστη και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Πρόκειται για μία ομάδα που δεν ήταν η καλύτερη του πρωταθλήματος, αλλά κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Κάθε εισιτήριο είναι μία επιταγή με συγκεκριμένη τιμή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δει ένα ματς ευρωπαϊκού επιπέδου και, ταυτοχρόνως, θα βοηθήσει στα προβλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Ερυθρό Αστέρα που δέχθηκε αμέσως το κάλεσμα των «ερυθρολεύκων». «Πρέπει να τιμήσουμε και αυτή την ομάδα που συμπληρώνει 20 χρόνια από τότε που κατέκτησε το ευρωπαϊκό. Όσο κοντά κι αν αισθανόμαστε με τους Σέρβους, σαν λαοί που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, η ευαισθητοποίηση που έδειξε ο Ερυθρός Αστέρας ήταν συγκινητική».

Σχετικά με την επιλογή του καναλιού που θα μεταδώσει τον αγώνα και με ποια κριτήρια έγινε αυτή, υποστήριξε: «Το ματς θα το μεταδώσει η ΝΕΤ. Παρότι είχαμε κι άλλες προσφορές, την προτιμήσαμε γιατί θα μας βοηθήσει να μεταφέρουμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο, οπουδήποτε βρίσκονται οπαδοί του Ολυμπιακού. Το ματς θα μεταδοθεί και δορυφορικά».

Τέλος, αφού ξεκαθάρισε πως αντιλαμβανόμενοι τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο έβαλαν πολύ χαμηλές τιμές για τις εταιρίες που θα θελήσουν να διαφημιστούν στις πινακίδες του γηπέδου, τόνισε:

«Σήμερα το απόγευμα καλέσαμε και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να παρευρεθεί την Πέμπτη στο γήπεδο. Το ίδιο κάναμε και για τον πρόεδρο του Εθνικού και το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε με όλους τους προέδρους των Ερασιτεχνικών σωματείων. Είναι γενικότερο το πρόβλημα, δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube