Ως την πιο σημαντική νίκη του Πανιωνίου, στη μάχη που δίνει η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία, χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Ατρόμητο (2-1), ο Τάκης Λεμονής. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» βέβαια ισχυρίστηκε πως ήθελε μεγαλύτερη σοβαρότητα από τους παίκτες του, στο διάστημα της αναμέτρησης μετά το 2-1.

«Στο πρώτο μέρος δεν έμεινα ικανοποιημένος από την επιθετική διάθεση που είχαμε. Αμυντικά ήμασταν καλοί, αλλά φαινόταν πως μέναμε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, γι’ αυτό το λόγο ήμουν εκνευρισμένος στα αποδυτήρια. Περάσαμε τον Μπάλαμπαν πίσω από τον Μήτρογλου και στη συνέχεια τον Σβέρκος, που ήταν πιο φρέσκος. Θα ήθελα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα μετά το 2-1. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους και χρειάστηκε η καλή επέμβαση του Μάχο για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

«Το τελευταίο διάστημα έχουμε βελτιωθεί, έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία και είμαστε πιο συμπαγείς. Κάνουμε λίγες φάσεις, αλλά καταφέρνουμε να γυρνάμε τα παιχνίδια. Αυτό όμως ήταν το πρώτο που παίρνουμε τη νίκη και νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική. Μετράει βέβαια και ο αντίπαλος, γιατί ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Μου προκαλεί έκπληξη η βαθμολογική του συγκομιδή. Ευχαριστούμε όλοι, παίκτες και τεχνική ηγεσία τον Γιώργο Σπανό για τη φιλοξενία», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας. Δεν έχει σημασία η ήττα αλλά το πως θα την διαχειριστούμε. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται. Δώσαμε αρκετά δώρα στον αντίπαλο και επειδή έχει ικανότητα τα εκμεταλλεύτηκε. Στη μπάλα συμβαίνουν όλα. Δεν είναι θέμα τύχης. Πρέπει να κοιτάξουμε την αμυντική μας λειτουργία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube