Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Περιστέρι σε μία αναμέτρηση που σπάει καρδιές.

Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να αναλογιστούν το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών και η νίκη είναι και για τους δύο επιτακτική ανάγκη.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90+5' Λήξη του αγώνα

90+4’ Κίτρινη κάρτα στον Σβέρκος.

90+3’ Από μία κίτρινη κάρτα σε Καραλή και Κοντοέ.

90+2’ Άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Κεφαλιά του Καμαρά μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Μάχο απέκρουσε ενστικτωδώς.

88’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καραλής πήρε τη θέση του Νεμπεγλέρα.

87' Πολύ δυνατό σουτ του Σαρμιέντο μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα, όμως κοντράρει στον Αναστασάκο και περνάει άουτ!

83’ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σάμαρης πήρε τη θέση του Κβιρκβέλια.

77’ Δυνατό σουτ του Κουμορτζί μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάχο.

75’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Σφακιανάκη ο Τάτος.

67’ ΓΚΟΛ 1-2 ο Πανιώνιος. Ο Μήτρογλου, αφού δέχθηκε την μπάλα από τον Σβέρκος έξω από την περιοχή, ζύγισε καλά το σουτ, σημάδεψε, και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μιχαηλίδη.

62’ ΓΚΟΛ 1-1 ο Πανιώνιος. Ο Κοντοές, μετά από όμορφη ενέργειά του, έκανε το σουτ από αριστερά, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Γουνδουλάκη, ο οποίος με πλασέ έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι.

60’ Κι άλλη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Μπάλαμπαν ο Σβέρκος.

59’ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Γιόνσον ο Κουμόρτζι.

56’ Παραλίγο αυτογκόλ, με τον Σαρμιέντο να στέλνει καταλάθος με κεφαλιά την μπάλα προς την εστία της ομάδας του και τον Μιχαηλίδη να αποκρούει με υπερένταση.

51’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Ατρόμητος. Ο Μπρίτο τραντάζει με σουτ εκτός περιοχής το οριζόντιο δοκάρι, ο Σφακιανάκης παίρνει το ριμπάουντ, αδειάζει με προσποίηση έναν αμυντικό αλλά και τον Μάχο, και με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ.

50’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μπάλαμπαν βγήκε μόνος απέναντι από τον Μιχαηλίδη, έκανε το πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια.

46' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Σαγκανόφσκι ο Μπρίτο.

46' Έναρξη του δεύτερου μέρους

45'+4' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45+4' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο με τον Μήτρογλου, ο οποίος βγήκε από δεξιά, έκανε το πλασέ αλλά ο Μιχαηλίδης βρισκόταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα.

40’ Μετά το επεισοδιακό… κόρνερ το παιχνίδι αρχίζει ξανά.

36’ Οι οπαδοί του Ατρόμητου πέταξαν αντικείμενα και στον Γκαλίτσιο αλλά και πάλι στον Μπάλαμπαν που επιχείρησαν να εκτελέσουν το κόρνερ. Ο κ. Σπανός αναγκάστηκε να πάει στην κερκίδα από όπου έπεσαν τα μπουκάλια και να ζητήσει από τον κόσμο να ηρεμήσει…

34’ Διακοπή στον αγώνα καθώς οι οπαδοί του Ατρομήτου πετούν μπουκάλια στον Μπάλαμπαν, ο οποίος προσπαθεί να εκτελέσει ένα κόρνερ για την ομάδα του από δεξιά.

31' Σουτ του Νεμπεγλέρα εκτός περιοχής, ο Μάχο έδιωξε με υπερένταση την μπάλα.

29’ Κεφαλιά του Καμαρά, η μπάλα στα χέρια του Μάχο.

22' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μήτρογλου κατέβασε υπέροχα την μπάλα στην περιοχή, δοκίμασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

17’ Σέντρα του Νάστου από αριστερά, ο Σαγκανόφσκι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σημαδεύοντας τον Καμαρά, αλλά η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στον επιθετικό των γηπεδούχων.

15' Σουτ του Σαγκανόφσκι, η μπάλα στην αγκαλιά του Μάχο.

10’ Ο Ατρόμητος έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μάχο.

2’ Πρώτη φάση στον αγώνα, από την κεφαλιά του Ολιβέιρα η μπάλα πέρασε άουτ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας (88' Καραλής), Σαμπού, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (74' Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι (46' Μπρίτο)

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Δάρλας, Καραλής, Μελισσάς, Καραγκούνης

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια (83' Σάμαρης), Γιόνσον (59' Κουμόρτζι), Όμο, Μπάλαμπαν (60' Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλιτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου

Στον πάγκο: Πρελ, Λάτκα, Κούκετς, Σάμαρης, Σάλαλι,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου



«Ασ’ τους… Ολυμπιακούς, εδώ θέλουμε βαθμούς»! Προερχόμενοι από καλά παιχνίδια με «ερυθρόλευκους» (οι μεν με του Βόλου για το Κύπελλο, οι δε με του Πειραιά για την… επιβίωση), Ατρόμητος και Πανιώνιος παίζουν «τα ρέστα τους» στο Περιστέρι. Κι αν το φύλλο των γηπεδούχων μοιάζει καλύτερο (δύο βαθμούς μπροστά), αρκεί ένα νεοσμυρνιώτικο «κόλπο» για να βάλει για τα καλά κι αυτούς στο άγχος της χρεωκοπίας (Football League).

Ατρόμητος: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρoμήτου, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανιώνιο. Στις υπηρεσίες του Γιώργου Δώνη δεν βρίσκονται οι Φαβάλι και Μπαζίνσκι. Ο Πολωνός αμυντικός του Ατρόμητου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον ώμο του. Ωστόσο, στον αντίποδα βρίσκεται ο Σαμπού, ο οποίος επανήρθε σε κανονικούς ρυθμούς και βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας. Η αποστολή για τον αγώνα αποτελείται από τους εξής 18: Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Ολιβέιρα, Σαμπού, Σκόνδρας, Μελισσάς, Δάρλας, Νάστος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης, Καμαρά, Αναστασάκος.

Πανιώνιος: Για πρώτη φορά από τότε που έκατσε στο «τιμόνι» του Πανιωνίου, ο Τάκης Λεμονής θα έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους» στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Κυριακή, 6/3 στις 17:15), στο Περιστέρι. Έτσι, ο 50χρονος προπονητής -που δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ριέρα- έχει… ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού υπάρχουν πολλοί παίκτες, για λίγες θέσεις. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (5/3) χωρίς απρόοπτα, με τον κ. Λεμονή να επιλέγει στην αποστολή, για τον πολύ δύσκολο αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, τους: Μάχο, Πρελ, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβα, Κοντοέ, Γκαλίτσιο, Κβιρκβέλια, Όμο, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Κουμουρτζί, Σάμαρη, Αναστασόπουλο, Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Σαλαλί και Σβέρκος. Ακόμα και στην τελευταία προπόνηση, ο Έλληνας κόουτς δεν «άνοιξε τα χαρτιά του»… Ωστόσο, κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι σίγουροι… Δύσκολα θ' αλλάξει κάτι στο τέρμα (Μάχο) και στην άμυνα (Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας). Στην επίθεση επανέρχεται ο Μήτρογλου και αν ο Λεμονής επιμείνει στο 4-3-3, τότε στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Όμο και Τσότσαλιτς. Θέση διεκδικούν οι Γκαλίτσιος, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κβιρκβέλια, ενώ, λογικά, δίπλα στον Μήτρογλου θα παίξουν, δεξιά ο Γουνδουλάκης (αντί του Ριέρα) και αριστερά ο Μπάλαμπαν.

Προϊστορία

Απολύτως ισορροπημένη είναι η προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες, όσες και οι φιλοξενούμενοι, ενώ δύο αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Πέρυσι, οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει 1-0, όπως και φέτος στον πρώτο γύρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube