Το σύνθημα της νίκης έδωσε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Ο Ατρόμητος προέρχεται από δύο ισοπαλίες, κόντρα στον Άρη και Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό της ομάδας να θέλει όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς.

«Είναι σημαντικό ότι έχουμε βρει καλό ρυθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και έρχεται ένα καθοριστικό παιχνίδι στο οποίο μας δίνεται η ευκαιρία σε μεγάλο βαθμό για να φύγουμε από αυτή τη θέση που είμαστε τώρα στη βαθμολογία», ανέφερε ο Δώνης, ο οποίος πρόσθεσε για τον Πανιώνιο

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δείχνει τα τελευταίο διάστημα πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της και παλεύει για την ύπαρξή της. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όποιος και να είναι αυτός, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και για τους τρεις πόντους που είναι πολύ σημαντικοί», συμπλήρωσε.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον Κυριακάτικο αγώνα θα ολοκληρωθεί αύριο, με τον Δώνη να μην έχει στη διάθεση του, τον Μάρτιν Μπαζίνσκι.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube