Τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ατρομήτου, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη κόντρα στην Skoda, έθεσε ως πρώτο στόχο ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Βόλου, αφήνοντας «αιχμές» για τη διαιτησία.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο προπονητής των Περιστεριωτών δήλωσε: «Μετά από το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας στο Βόλο που δεν ήταν κατά την άποψή μου μόνο θέμα απόδοσης γιατί δεν είχαμε μια δίκαιη διαιτησία, εμείς κοιτάξαμε όλη τη εβδομάδα το αγωνιστικό μέρος και ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα με έναν καλό κορμό και μπορεί να μην είναι τόσο καλά από πλευράς αποτελεσμάτων όμως δεν παύει να έχει σωστή τακτική στο παιχνίδι της αλλά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες κι εμείς πρέπει να επανέλθουμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα
».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ατρόμητος θα ταξιδέψει στην Θράκη χωρίς τον τιμωρημένο Ολιβέιρα, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μιχαηλίδης και Δάρλας, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο και τον δεύτερο να νιώθει σφίξιμο στη γάμπα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώνεται με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στην Ξάνθη.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube