Την ισονομία και να διαφυλαχθεί το περίφημο πλέον «50-50», όχι μόνο για τον Ατρόμητο, αλλά για όλους του συλλόγους που συμμετέχουν στην Σούπερ Λίγκα, ζήτησε ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, Βασίλη Τεροβίτσα.

Πάντως, σε χθεσινή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε ότι η επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του συλλόγου στους θεσμοθετημένους φορείς του ποδοσφαίρου είχε ως σκοπό: «Να εξαιρεθεί ο διαιτητής Γιάχος του συνδέσμου Χίου από τους επόμενους αγώνες της ομάδας αλλά και την παραδειγματική τιμωρία του βοηθού διαιτητή Μαγιάννη που ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου υποδεικνύοντας λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή καθώς και γιατί δεν υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου στη φάση του δεύτερου γκολ».

Ο κ. Σπανός δεν προέβη σε αυτή την πράξη, καθώς δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς το δικαίωμα μίας ΠΑΕ να ζητάει την εξαίρεση ενός διαιτητή ή την διαγραφή του στα μέσα της σεζόν. Ωστόσο, είναι προφανές ότι στη συζήτηση που έγινε ο πρόεδρος του Ατρόμητου εξέφρασε στον κ. Πιλάβιο και στον κ. Τεροβίτσα, τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ για τις αποφάσεις τόσο του κ. Γιάχου όσο και του βοηθού του, κ. Μαγιάννη, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«O πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή κι επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας κ. Σοφοκλή Πιλάβιο καθώς και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας κ. Βασίλειο Τεροβίτσα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος συζήτησε μαζί τους για τις τελευταίες διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας με αποκορύφωμα τη διαιτησία στον πρόσφατο αγώνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ζήτησε να τηρηθεί η ισονομία και να διαφυλαχθεί το 50-50% όχι μόνο απέναντι στον σύλλογο αλλά και όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Πήρε δε τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν από τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος να υπάρξει ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση προς όλες τις ΠΑΕ».

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube