Την εξαίρεση του Θανάση Γιάχου από τους επόμενους αγώνες του Ατρόμητου αλλά και την παραδειγματική τιμωρία του βοηθού του στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, κ. Μαγιάννη, «που ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας», θα ζητήσει ο Γιώργος Σπανός σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα. Στην εθνική Καμερούν ο Ιτάνζ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για αυτά που σκοπεύει να ζητήσει ο πρόεδρος του συλλόγου του Περιστερίου από τους θεσμοθετημένους φορείς του ποδοσφαίρου: «Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα διαιτησίας σε αγώνες της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τους θεσμοθετημένους φορείς του ποδοσφαίρου, ήτοι τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Βασίλειο Τεροβίτσα. Θα ζητήσει να εξαιρεθεί ο διαιτητής Γιάχος του συνδέσμου Χίου από τους επόμενους αγώνες της ομάδας αλλά και την παραδειγματική τιμωρία του βοηθού διαιτητή Μαγιάννη που ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου υποδεικνύοντας λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή καθώς και γιατί δεν υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου στη φάση του δεύτερου γκολ».

Ο Ιτάνζ στην εθνική

Ο Σαρλ Ιτάνζ αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για τα Σκόπια, καθώς κλήθηκε στην εθνική Καμερούν, η οποία θα αναμετρηθεί σε φιλικό αγώνα με τη FYROM.

Πάντως, εκτός από τον διεθνή γκολκίπερ του συλλόγου του Περιστερίου, οι Θανάσης Καραγκούνης και Γιάννης Σκόνδρας ενσωματόθηκαν σήμερα στην Εθνική Ελπίδων για την φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία.

Αποθεραπεία και ρεπό

Αποθεραπεία έκαναν τη Δευτέρα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Τη Τρίτη η ομάδα θα έχει ρεπό, αλλά οι Μιχαηλίδης και Σαμπού θα δώσουν το «παρών» στο αθλητικό κέντρο προκειμένου να κάνουν θεραπεία σε ώμο και δικέφαλο αντίστοιχα.

Την Τρίτη επίσης πρόκειται να αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του ο Μαρσέλο Ολιβέιρα, ο οποίος ξέχωρα από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε, συμπλήρωσε και τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube