Τον υψηλό στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έθεσε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας του Περιστερίου. «Θέλουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο και γιατί όχι να το κατακτήσουμε κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, πρόσθεσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο του Περιστερίου, από την ώρα που ο Ατρόμητος το τελευταίο διάστημα έχει βελτιώσει κατά πολύ το παιχνίδι του.

Το κλίμα, εν τω μεταξύ, ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο, οπότε τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν… Δεδομένου ότι υπάρχει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φαβάλι, ο κ. Σπανός του ανακοίνωσε δημοσίως, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ότι: «αν η ομάδα τερματίσει κάτω από την έβδομη θέση, μην τολμήσεις ούτε εσύ αλλά ούτε και οι υπόλοιποι, να έρθετε για να συζητήσουμε».

Τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τόνισε ότι: «η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και πάμε καλά», ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε αισιόδοξος τόσο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου όσο και για τη νίκη στην επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube