Ικανοποιημένος θα πρέπει να νοιώθει ο Γιώργος Δώνης που είδε σήμερα τον Ανρί Καμαρά και τον Πασχάλη Μελισσά να συμμετέχουν κανονικά και να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης του Ατρόμητου. Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Πέτρου Καμινιώτη, ενώ ο Απόστολος Αργυρός θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από την ομάδα του Περιστερίου στον Ηρακλή Ψαχνών.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα της προπόνησης, το πρόγραμμα των παικτών ήταν γεμάτο. Πριν ξεκινήσει το… κυρίως πιάτο του προγράμματος, το πρωί, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ λίγο αργότερα παρακολούθησαν επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Εκπαιδευτή Διαιτησίας Γιάννη Τσαχειλίδη.

Σχετικά με την λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Πέτρο Καμινιώτη, ο παίκτης είχε αγωνιστεί πέρυσι δανεικός στην Καλαμάτα και στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου δόθηκε στον Διαγόρα.

*Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές Εδουάρδο Μπρίτο, Γιάννης Σκόνδρας και Αντώνης Αθανασίου θα επισκεφθούν το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ομάδας θα είναι η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου.

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube