Έκπληξη αποτέλεσε στον Γιώργο Δώνη ο τρόπος που αγωνίστηκε ο Πανσερραϊκός κόντρα στην ομάδα του τον Ατρόμητο (0-1 στις Σέρρες). Τα «λιοντάρια» φημίζονται για το «ανοιχτό» ποδόσφαιρο που παίζουν, αλλά κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου κλείστηκαν στα καρέ τους και έπαιξαν στην κόντρα.

«Θα είμαι εδώ για όσο έχουμε ελπίδες για την παραμονή. Δεν γνωρίζω βέβαια τις προθέσεις του προέδρου», δήλωσε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη: «Περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα αγωνιστεί διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως. Ωστόσο ο Πανσερραϊκός μας έδωσε χώρους και ουσιαστικά ήταν σαν να παίζουμε στην έδρα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος ανέβηκε και προσπάθησε να μας πιέσει ψηλά. Εμείς δεν πανικοβληθήκαμε, συνεχίσαμε το σωστό τρόπο παιχνιδιού και δικαιωθήκαμε με το γκολ. Πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του συλλόγου του Περιστερίου και πρόσθεσε:

«Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην κυκλοφορία της μπάλας και θεωρώ λογική την τακτική του αντιπάλου να μας παίζει στην κόντρα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι αλλοπρόσαλλο και δεν πιστεύω ότι έχουν πέσει Λάρισα και Πανσερραϊκός».

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Κοκότοβιτς: «Έχω μάθει να μην τα παρατάω, θα είμαι εδώ όσο έχουμε ελπίδες για την παραμονή. Δεν ξέρω τις προθέσεις του προέδρου», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «λιονταριών» και σχετικά με το παιχνίδι υπογράμμισε:

«Ήταν περίεργο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Εμείς στο δεύτερο ανεβήκαμε, δημιουργήσαμε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι δεχτήκαμε γκολ. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, να κάνουμε παιδικά λάθη και να χάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube