Σαν ένα μεγάλο αντίπαλο θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος τον Διαγόρα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ένα σαφές προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Παράλληλα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» και ανακοινώθηκε και η αποστολή, στην οποία για πρώτη φορά θα είναι και ο Φίλιππος Δάρλας.

«Το Κύπελλο είναι μια διαφορετική διοργάνωση η οποία ανεξάρτητα από τον ποιον έχουμε αντίπαλο, πάντα μας ενδιαφέρει. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς που γίνεται μέσα στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε σαφές προβάδισμα. Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που εντυπωσιάζει στη Football League και ειδικά τον τελευταίο καιρό κάνει εξαιρετική πορεία. Από τη δική μας πλευρά βλέπουμε τον Διαγόρα με πολύ σεβασμό θα τον αντιμετωπίσουμε ως μεγάλο αντίπαλο», ήταν τα λόγια του Δώνη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η αποστολή: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Αναστασάκος, Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Περόνε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube